Afvalprogramma

De meest complete voedingsapp

Voedingsadviezen mogen natuurlijk niet ontbreken in onze fitnessclub. Fitness Eemnes maakt hierbij gebruik van VYTAL, de meest complete voedingsapp om jouw je ideale gewicht te laten bereiken!

VYTAL is een handige app waarmee jij, in nauwe samenwerking met je voedingscoach, jouw eigen voedingsschema op kunt stellen. Dit is mogelijk nadat deze jouw doelstellingen en energiebehoefte doorgenomen heeft. De app houdt rekening met jouw voedingsvoorkeuren, allergieën, eten voor het hele gezin en zelfs de maximale bereidingstijd! Ook is het mogelijk om de app te laten bepalen wat er op het menu staat.

Nu slechts 195 euro voor een traject van 12 weken.

De voordelen van VYTAL?

  • Eenvoudig je ideale gewicht bereiken
  • Automatisch je voedingsschema voor 10 dagen klaar
  • Eenvoudig plannen, ook als je een drukke baan of gezinsleven hebt
  • Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur
  • Gerecht niet lekker? De app voegt een nieuwe toe
  • Maakt het koken makkelijker dan ooit tevoren

Onze VYTAL specialisten

Zij zullen jou begeleiden bij het VYTAL traject.

Danny de Jong

VYTAL specialist

Koen de Rooy

VYTAL specialist

Martijn Hassink

VYTAL specialist

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij starten met een coachingstraject van drie maanden. In deze drie maanden kan er op het gebied van voeding al een hoop bereikt worden! Na afloop van het traject kan je besluiten om met drie maanden te verlengen.

1. De nulmeting

De nulmeting! Want zonder nulmeting kun je jouw vorderingen niet waarnemen. Tijdens de nulmeting wordt er met onze InBody scan jouw gewicht uitgebreid gemeten. Onze InBody scan meet aspecten als vetpercentage, spiermassa, vochthuishouding enzovoort. De resultaten van de scan zullen uitgebreid door onze voedingscoach met jou besproken en uitgelegd worden.

2. De wereld van

Hierna neemt hij je even kort mee naar de wereld van vitamines, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten, en geeft hij jou concreet advies over welke voeding er gegeten mag worden. Dit voedingsadvies is gebaseerd op jouw doelstellingen.

3. Werking van de app

Vervolgens wordt de werking van de app uitgelegd. Hierdoor weet jij precies hoe de app werkt en waar je allemaal op moet letten en rekening mee moet houden. Hierna is alles duidelijk en met wat extra tips rondom slaap, vochtinname en andere nuttige tips voor het afvalproces ben jij klaar om te beginnen met het coachingstraject!

4. Progressie evalueren

Na de eerste maand zal er een nieuw weegmoment met de InBody scan plaatsvinden. De progressie zal met de voedingscoach geëvalueerd worden en daarbij word je van aanvullende tips voorzien. Deze weegmomenten en consulten zullen zich eens per maand herhalen!

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie en start vandaag nog!