eGym

eGym - innovatie in de sport

eGym is hét nieuwe trainen waarbij je effectief fit en vitaler wordt in 30 minuten. eGym bestaat uit een automatische cirkeltraining van tien krachttoestellen die samen een ultieme training bieden voor alle spiergroepen van het lichaam. Al jouw persoonlijke gegevens en doelen worden automatisch opgeslagen op je persoonlijke polsbandje, waardoor je een hele efficiënte training vol afwisseling krijgt. Van gewichtsverlies en vetverbranding, spieropbouw en revalidatie tot sporten op professioneel niveau, alles is mogelijk met eGym!

Tijdens de training krijg je via jouw persoonlijke touch-display feedback over al je trainingsbewegingen. Hierdoor is de kans op blessures een stuk kleiner. Je krijgt dus een soort personal training, maar dan door apparatuur. Hierdoor kan iemand zonder sportervaring ook met eGym trainen.

Waarom trainen met eGym bij Fitness Eemnes?

  • Effectieve training, slechts 2×30 minuten per week
  • Training bijna zo waardevol als personal training
  • Resultaatgericht door optimale begeleiding
  • Veilige training dankzij de persoonlijke instellingen
  • Terugkerende conditietesten en gezondheidschecks
  • Altijd en overal inzage in je trainingsresultaten met gebruik van onze app
  • Inzichtelijk maken wat voor doelen jij behaald hebt

Onze eGym begeleiding

Fitness bij ons start met een begeleidingstraject van vier afspraken bij een vaste trainer. Met je vaste trainer wordt er een op maat trainingsprogramma gemaakt, gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen.

Afspraak 1: De intake (60 minuten)

Je eerste afspraak begint met een kennismaking met je trainer met wie je jouw wensen en doelstellingen bespreekt. Hierna ga je gelijk aan de slag. Je trainer legt het eGym concept uit en stelt alle apparaten persoonlijk voor jou in. Ook wordt het eerste weegmoment uitgevoerd met onze InBody 770, die het spiermassa en vetpercentage in kaart brengt. De wegingen en metingen worden opgeslagen op jouw persoonlijke polsbandje.

Afspraak 2: Conditietest (30 minuten)

Tijdens deze afspraak nemen wij een conditietest bij je af die je op de fiets uitvoerd. Je krijgt van ons een hartslagmeter om en nemen de test voor 10 tot 15 minuten bij je af. De uitslagen van de test worden met je besproken en door jouw trainer verwerkt in je trainingsschema.

Afspraak 3: Flexibiliteitstesten (15 à 20 minuten)

Na enkele trainingen wordt ook de flexibiliteit van de lichaam in kaart gebracht. Flexibiliteit is een vaak onderschat onderdeel van de vitaliteit van het lichaam. Op basis van de bevindingen van deze meting kunnen er rek- en strekoefeningen aan het trainingsschema toegevoegd worden.

Afspraak 4: Aanpassing huidige trainingsschema en nieuwe weging (15 à 20 minuten)

Samen met je trainer neem je doelstellingen, wensen en ervaringen door. Je trainer zal een aantal uitdagende oefeningen aan je schema toevoegen en tevens je conditie schema aanpassen. Met dit programma ga je wederom 6 weken aan de slag.

Heb jij interesse of vragen over om te trainen met ons eGym concept bij Fitness Eemnes? Plan dan een afspraak bij ons in!