Fitness

Fitness in de fitnessclub van Eemnes

Fitness Eemnes is een luxe fitnessclub waar iedereen in eigen tempo en op eigen niveau aan gezondheid kan werken. Wat je doel ook is, wij willen dat je je thuis voelt zodat je in een ongedwongen en prettige sfeer je doelstellingen kunt bereiken. We bieden een groot aanbod aan ondersteuning voor jouw trainingsdoeleinden in een gezellige en sfeervolle club.

Waarom fitnessen bij Fitness Eemnes?

  • Goed opgeleide trainers
  • Op maat gemaakte fitness- en beweegprogramma’s
  • Ondersteuning met eigen trainingsapp van onze fitnessclub
  • Samenwerking met onze fysiotherapeuten

Onze fitnessbegeleiding

Fitness bij ons start met een begeleidingstraject van drie afspraken bij een vaste trainer. Met je vaste trainer wordt er een op maat trainingsprogramma gemaakt, gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen.

Afspraak 1: De intake (60 minuten)

Je eerste afspraak begint met een kennismaking met je trainer met wie je jouw wensen en doelstellingen bespreekt. Hierna ga je gelijk aan de slag. Je trainer legt het trainingsprogramma en bijbehorende oefeningen uit en bepaalt de juiste intensiteit.

Afspraak 2: Evaluatie trainingsschema (30 minuten)

Tijdens deze afspraak nemen wij het opgestelde schema uit afspraak 1 nog een keer ruim met je door. Zijn er aanpassingen die gedaan moeten worden, of vragen waar jij mee zit? Dan worden deze één op één doorgenomen met je trainer. We zorgen ervoor dat jij na deze afspraak weer met jouw trainingsschema aan de slag kan voor de komende 6 weken!

Afspraak 3: Aanpassing huidige trainingsschema (15 à 20 minuten)

Het aangepaste programma heb je inmiddels een aantal weken uitgevoerd. Je bespreekt met je trainer bespreekt hoe de trainingen zijn verlopen en past je trainingsprogramma aan waar nodig.

Heb jij interesse of vragen over fitness bij Fitness Eemnes? Plan dan een afspraak bij ons in!