Personal training

Personal training in de fitnessclub van Eemnes

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw fitnessdoelen en behoeften? Profiteer nu dan van onze Personal Training strippenkaarten. Onze trainers werken samen met jou om een persoonlijk trainingsprogramma te ontwikkelen dat past bij jouw niveau, interesses en doelstellingen.

Prijzen strippenkaarten

  • 1x personal training: 60,-
  • 8x personal training: 440,-
  • 12x personal training: 630,-
  • 24x personal training: 1200,-

Onze personal trainers

Danny de Jong

Personal trainer

Koen de Rooy

Personal trainer

Onze personal training begeleiding

Fitness bij ons start met een begeleidingstraject van drie afspraken bij een vaste trainer. Met je vaste trainer wordt er een op maat trainingsprogramma gemaakt, gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen.

Afspraak 1: De intake (60 minuten)

Je eerste afspraak begint met een kennismaking met je trainer met wie je jouw wensen en doelstellingen bespreekt. Hierna ga je gelijk aan de slag. Je trainer legt het trainingsprogramma en bijbehorende oefeningen uit en bepaalt de juiste intensiteit.

Afspraak 2: Evaluatie trainingsschema (30 minuten)

Tijdens deze afspraak nemen wij het opgestelde schema uit afspraak 1 nog een keer ruim met je door. Zijn er aanpassingen die gedaan moeten worden, of vragen waar jij mee zit? Dan worden deze één op één doorgenomen met je trainer. We zorgen ervoor dat jij na deze afspraak weer met jouw trainingsschema aan de slag kan voor de komende 6 weken!

Afspraak 3: Aanpassing huidige trainingsschema (15 à 20 minuten)

Het aangepaste programma heb je inmiddels een aantal weken uitgevoerd. Je bespreekt met je trainer bespreekt hoe de trainingen zijn verlopen en past je trainingsprogramma aan waar nodig.

Heb jij interesse of vragen over personal training bij Fitness Eemnes? Plan dan een afspraak bij ons in!